1/31/2012

Vitivalkoisen keittiön väripilkkuja

Keittiömme tasoja ja kodinkoneita myöten täysin valkoinen. Olemme olleet ratkaisuun erittäin tyytyväisiä.. ainakin siis nämä kaksi päivää, mitä olemme täällä asuneet! Keittiöön on kuitenkin tulossa hieman keltaista väriä, harmaata ja mustaa tehosteeksi. Sitten jos/kun värimaailmaan kyllästyy, on tila helposti stailattavissa uudelleen. Edellisessä postauksessa vihjailinkin ruokapöydän ylle tulevasta valaisimesta. Valaisin viritellään La Case de Cousin Paul:in Manhattan-valopalloista.

Kuva Stockmann

Toteutus on mielessä, mutta postailen siitä sitten kun ylipäätään saadaan kattovaloihin sähköt. Ruokapöytäkin on vielä rakentamatta, josko sitä huomenna ehtisi? Tekeminen ei ainakaan täällä ihan heti pääse loppumaan.

Ajattelin myös laittaa saarekkeen päätyseinään jotain pikkuhyllyjä ja/tai koukkuja, johon saisi patalaput ja yleisimmin käytetyt mausteet näppärästi liedeltä käden ulottuville. Pidän Ferm Livingin talomallisista Studio-hyllyistä kovin, mutta niissä on väärät värit. Pitäisiköhän ehdottaa miehelle, että askartelisi samantapaisia kolme: yhden mustalla, yhden keltaisella ja yhden harmaalla taustalevyllä? Toisaalta String olisi sopivasti saarekkeen levyinen, mutta siinä hyllytilaa olisi liikaa. Suurimman osan keittiötavaroista haluamme kuitenkin piiloon. Sommitelma mustia ja keltaisia Muuton Dotseja olisi kyllä kiva, joskin silloin mausteita pitäisi säilöä laatikossa.

Kuva room21.fi
Kuva FDS

Talohyllyt olisivat siis siinä mielessä paremmat, että niihin oikeasti voisi laittaakin jotain. Patalappuja ei Dotseihin taitaisi edes saada ripustettua.

Keittiöpyyhkeitäkin on ostoslistalla, sillä vanhat reilun kaupan puuvillasta valmistetut yksiväriset pyyhkeemme ovat jo vuosien varrella pahoin pinttyneet ja kuluneet. Saimme joululahjaksi kauniita valkoharmaaraidallisia pyyhkeitä, eli hurjan montaa ei lisää tarvitsisi.. kivoja vaan ei tunnu löytyvän mistään. Vinkkejä?

Pannunalusiksi voisi soveltaa omatekoisesti Normann Copenhagenin Kulaa, jolloin siinä voisi toistaa valopallojen sävyjä. 

Kula-pöytäalusta (kuva room21.fi)

Huovutus ei olisi vaikeatakaan, jos vaan aikaa löytyisi. Ehkä sitten kun keittiökamat on saatu kaappeihin.

Sallin muuten kommentoinnin Petterin vinkistä myös anonyymeille, joten olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä blogista tähän asti :) Lisää sisustusjuttuja vai kiinnostaako ne remonttijututkin?

No comments:

Post a Comment