5/31/2012

Raw & Black & White

Mikä päivä on tähän mennessä ollut! Kaaduin aamuyöllä portaissa, ja onnistuin rikkomaan keskisormeni tyvinivelkapselin ja mahdollisesti jänteen myös. Aamupäivä on siis vietetty työterveysaseman tapaturmaklinikalla. Tuloksena ehkä ensimmäinen mustavalkoinen asuste, joka ei erityisesti hivele silmiä. 


Sillä välin kun olen voivotellut himputin kipeää kättäni ja kaitsenut vauvaa ja taaperoa, T on ollut ahkera kuin mikä. Muutamassa hassussa tunnissa se huone, jossa koko perhe sulassa sovussa majoituttiin melkein 4kk, on melkein kokonaan purettu. Yhdessä huoneen tyhjäämiseenkään ei mennyt montaa tuntia. Aamulla sänkyä vaille täysin kalustettu kommuunimme näytti kello 16 jo tältä: 


Uuden ja siistihkön kipsilevyseinän takana on vaatehuone. 


Tuossa vaakapalkin (joka koteloidaan kuten päämakkarissakin) kohdalla oli puolikas seinä, jonka purkaminen teki huoneesta huomattavasti tilavamman tuntuisen. Tässä huoneessa täytyy siis uusia sähköt, asentaa lattialämmitys, levyttää seinät ja katto, ja tehdä päätyyn samanlainen lautaseinä kuin päämakkarissa. Täytyy myös rakentaa yksi uusi seinä, joka erottaa tämän makkarin työskentelytilasta (pohjakuvat on nähtävillä yläpalkin otsikon "Floorplans" alla). 

Huone toimii aluksi vierashuoneena, sillä veljeni on tulossa Suomeen kesäksi. Esikoinen saa puolestaan vierailun ajan nukkua tulevassa työskentelytilassa, sitten kun se valmistuu. Siihen asti vaatehuoneeni toimittaa lastenhuoneen virkaa. Hauskaa puuhaa tämä rempan keskellä asustaminen :) Ihan totta, kyllä oli nauru herkässä kun n. tuntia ennen tuon vihreän kokolattiamaton repimistä neiti 10kk päätti ensimmäistä kertaa kakata lattialle kun kerran sai leikkiä ilman vaippaa pottailun jälkeen. Se oli sille matolle ihan oikein.

Aika jännää, kun rempparintamalla edetään harppauksin! Jos oikein hyvin käy, ensi viikolla saadaan apuvoimia ja aloitellaan jo kylppäriremppaa.

Last night I fell in the stairs, and got this lovely black & white accessory. Thankfully no fractures, just tore the joint capsule and tendon of my left middle finger. Despite the injury, today has been mighty productive. In the morning, we cleared out the "old" bedroom. Then in just a few hours Tomi disassembled a wall, and stripped the room down to these wood planks. Talk about efficient! In the morning, the room was still livable and fully furnished, less the bed. At 4pm, it looked like it does in the above pics. Exciting!  

No comments:

Post a Comment